fredag 1 april 2011

Samsung och Visa förena sina krafter för att NFC mobil betalning på OS 2012

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/samsung-and-visa-join-forces-to-enable-nfc-mobile-payment-at-201/:
Från en gadgeteer synvinkel, är en av de bästa sakerna med OS dess tendens att ta in ny teknik till hosting staden. Ta spelen 2012, till exempel: är det inte bara Londons tunnelbanestationer WiFi-hotspots, men nyheten har det att Samsung och Visa håller händerna för att leverera NFC mobila betalningslösningar till staden. Faktum är att mer än 60.000 platser i London redan gjort anpassningar för kontaktlösa betalsystem, och just nu Visa förhandlar med banker för att få sin beröringsfria kort och mobiltelefoner godkänd. För det senare kommer en av anordning Samsungs olympiska och paralympiska spelen mobiltelefon som kommer med ett Visa-aktiverat SIM-kort, och det ska göras tillgänglig för sponsrade idrottare såväl som olika återförsäljare. Dessutom kommer denna allians att fortsätta efter OS, och Visa är att lansera sin mobila betalningar lösning i många andra länder som vi talar, så det bör inte dröja länge innan vi hör mer Visa luren tillkännagivanden.

Fortsätt läsa Samsung och Visa förena sina krafter för att NFC mobil betalning på OS 2012

Samsung och Visa förena sina krafter för att NFC mobil betalning vid OS 2012 som ursprungligen visades på Engadget fre, 1 april 2011 00:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar