fredag 1 april 2011

London skrotar planer för cellulära täckning på tuben, bums Huawei ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Tekniska komplexiteten och finansiella naivitet har medfört att Londons ambitiösa planer för att täcka dess tunnelbana nätverk med mobilsignalen från OS 2012 slår mot sophögen. Trots Huaweis mest generösa erbjudande om att £ 50.000.000 ($ 81) av utrustning för projektet gratis , London borgmästare önskan om att brittiska mobiloperatörer att vara de som foten installationen räkningen - utan ett öre kommer ur statskassan - har föga förvånande hittade lite fördel. Förvärras med den logistiska hellride att försöka få allt igång till nästa sommar, det är nu lett till en ömsesidig överenskommelse mellan alla berörda parter att överge projektet. Märk väl, det planer på att få WiFi upp vid 120 stationer i tid till OS är fortfarande på rätt väg, så vi åtminstone kommer att kunna dra ner en del uppgifter innan du dyker in i de mörka, fuktiga tunnlar.

London skrotar planer för cellulära täckning på tuben, bums Huawei ut ursprungligen visades på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 15:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Guardian | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar