fredag 1 april 2011

Time Warner Cable app lägger till nya TV-kanaler att titta på din IPAD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:
Tvister med Fox, Viacom och Discovery orsakade Time Warner att dra 11 av 32 ursprungliga kanaler från live TV-streaming TWCable TV app igår, men som utlovat den har väckt i några nya att ersätta dem. Bland kanalerna la 17 är flera nät från ABC / Disney -koncernen, inklusive ABC Family, Disney, Disney XD och ESPNnews, plus NBC Universal val like MSNBC, SyFy och USA samt nyfikna tillägg av Fox News. Vi är fortfarande inte övertygad att titta på TV på våra tablett är en mer användbar utveckling än att använda den som en fjärr / soffa följeslagare men tills dessa funktioner kommer fram eller det app kommer ut i tillvaron, det är vad det man gör. Kolla hela listan med nya kanaler efter rasten eller på TWCable untangled bloggen.

Fortsätt läsa Time Warner Cable app lägger till nya TV-kanaler att titta på din IPAD

Time Warner Cable app lägger till nya TV-kanaler att titta på din IPAD ursprungligen visades på Engadget fre, 1 april 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TWCable untangled | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar