fredag 1 april 2011

Zdenek Kalal s objektspårning algoritm lär i farten, kan göra nästa 007 flick (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/zdenek-kalals-object-tracking-algorithm-learns-on-the-fly-like/:
Microsofts egen OneVision Video Recognizer kan roman, men om folk i Redmond är allvarligt funderar på att ta saker på nästa nivå, de borde nog kasta sin blick hela dammen. Zdenek Kalal, forskare vid University of Surrey, har just skapat vad som kan vara den mest sofistikerade vision-system känt till den civila världen. I huvudsak tar det vardagliga uppgift att spåra objekt till en helt ny plattform, som gör det möjligt för användare att välja ett objekt i farten och har algoritmen omedelbart börja spåra något nytt. Inom några sekunder, det kan upprätthålla en låsa även om ditt objekt kurvor, svängar, eller blad / avkastning. Dessutom skulle dessa "objekt" kan användas som luft möss om du tvingar den att spåra dina siffror, och om du lär den vad dina anställda ser ut, så har du en helt automatiserad säkerhet scanner som kan känna igen ansikten och bidrag / neka åtkomst baserat på dess databas med vit-listade individer. Ärligt talat, skulle vi snarare ni se det själv än att lyssna på oss prisa dess förtjänster - VID's efter pausen, per vanligt.

Fortsätt läsa Zdenek Kalal s objektspårning algoritm lär i farten, kan göra nästa 007 flick (video)

Zdenek Kalal s objektspårning algoritm lär i farten, kan göra nästa 007 flick (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 23:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa University of Surrey (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar