fredag 1 april 2011

Time Warner tar bort kanaler från iPad app medan cablevision förbereder en av sina egna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/time-warner-removes-channels-from-ipad-app-while-cablevision-pre/:
Time Warner Cable var det första parti att blinka i strid med programmerare över sin nya TV-streaming TWCable TV IPAD app , ta bort kanaler från Viacom, Fox och Discovery. Bolagets officiella uttalandet anger dess enbart välja att fokusera på "upplysta programmerare" som stöd för sin sak och att det kommer fram ersättande kanaler (kanske BBC America, eftersom det är i alla screenshots) ASAP, eventuellt redan i morgon. Förvänta den rättsliga kampen för att fortsätta att värma upp mellan Time Warner, som anser att det har erhållit alla de rättigheter som krävs för att ge dessa kanaler på alla skärmar i kundens hem, och programmerare, som tycker att det har det inte.

Kasta mer bensin på elden är ord från cablevision att dess nya IPAD app med TV och video on-demand tillgång skulle vara ute redan och är bara väntar på Apples godkännande innan det startar. Enligt Wall Street Journal kommer det att gå framåt lanserar Optimum Link - tidigare PC till TV Media Relay - produkt som ger video från sin PC till TV i morgon. Kolla listan över drog kanaler efter rasten eller på Time Warners blogg, vi låter dig veta när eller om något förändras.

Fortsätt läsa Time Warner tar bort kanaler från iPad app medan cablevision förbereder en av sina egna

Time Warner tar bort kanaler från iPad app medan cablevision förbereder en av sina egna som ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 17:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TWCable untangled | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar