onsdag 29 juni 2011

Andy Hertzfeld, "fd Macintosh-guiden" designade Google + projektet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/andy-hertzfeld-former-macintosh-wizard-designed-the-google/:
Google + ser ... lite annorlunda. Nästan som om det inte ens kommer från Google. Och de dra-och-släpp-kretsar ? Luscious. Det visade sig, det finns en anledning till allt, och han går av Andy Hertzfeld. Enligt en undersökande pjäs som sattes upp av Wired, Andy faktiskt krediteras som "original Mac-killen", ansvarig för mjukvara och design av användargränssnitt samtidigt som du arbetar för Apple mellan 1979 och 1984. Han tog upp en ny roll på Goog 2005, men enligt rapporten, "han tidigare känt begränsas eftersom dess utformning normer inte tillåter individuell kreativitet." Att alla ändras med Emerald Sea, en Diddy som så småningom skulle bli känd som sökandet jätten mest ambitiösa razzia ännu i vida världen av sociala nätverk. Det är bruited att Andy fick friheten att gå vilt medan designa Google +, och det märks - gränssnittet hela är ungefär lika intuitivt som någonsin kunde hoppas. "Naturligtvis tar det mer än bra design för att täta ett projekt, men det är ingen tvekan om att detta är ett fan av en start. Resten av historien? Undangömt i den källan länken, strax söder om här.

Andy Hertzfeld, "fd Macintosh-guiden" designade Google + projektet ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 10:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW , Apple Insider | källa Bredband | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar