onsdag 29 juni 2011

Ubuntu visat körs på Galaxy tab 10,1, summariskt kallas "Tabuntu" (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/ubuntu-demonstrated-running-on-galaxy-tab-10-1-summarily-dubbed/:
Ubuntu visat körs på Galaxy tab 10,1, summariskt kallas "Tabuntu" (video)
Visst, du kan köra Linux på robotar och datorer och uppenbarligen på små katter , och vi har också sett det på massor av tablets tidigare, men den här är lite annorlunda. Max Lee över på Galaxy tab Hacks skapade videon nedan för att visa en Samsung Galaxy tab 10,1 igång Ubunbu, men gör det på toppen av Android så att tablet hemland OS körs Linux i bakgrunden och sedan använda en VM-klient för att starta UI. Med andra ord: det är igång båda operativsystemen på en gång, och trots att vi tycker att resultaten är ganska användbara även ladda upp denna mycket webbplats med självsäkerhet. Det visade efter pausen och om efter att ha sett att du bara måste få en bit av att fullständiga instruktioner finns i andra änden av källan länken nedan.

Fortsätt läsa Ubuntu visat körs på Galaxy tab 10,1, summariskt kallas "Tabuntu" (video)

Ubuntu visat körs på Galaxy tab 10,1, summariskt kallas "Tabuntu" (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 08:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Galaxy tab Hacks | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar