onsdag 29 juni 2011

NC State Discovery finner optimala anslutningar 10.000 gånger snabbare ResNet administratörerna göra en dubbel ta

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/nc-state-discovery-finds-optimal-connections-10-000-times-more-q/:
Någonsin undrat hur bara ett meddelande i en genomsnittlig Chatroulette session finner sin väg till den destination öde kan anse lämplig? Visst du har. Som det ser ut, varenda puls från din Ethernet-uttaget startar sin första resa med på jakt efter en optimal anslutning väg, i vissa fall innebär att routing genom en massiv ring nätverk passerar över otaliga miles av fiberoptiska kablar. Med traditionell teknik, spika ner en optimal lösning för en ring kan ta eoner (eller dagar, beroende på vilket du föredrar), men det finns en ny metod som kommer ut av NC State 's Den som kan tillåta att samma typ av scenario för att nå sin naturliga slutsatsen 10.000 gånger snabbare. Dr George Rouskas, en professor i datavetenskap och stolt Wolfpacker, har just publicerat en ny papper som beskriver systemet, med fokus att vara en "matematisk modell som identifierar den exakta optimala rutter och våglängder för designers ring nätverk." Mer technobabble kring upptäckten kan hittas i källan länken nedan, men tyvärr finns där inget att berätta hur lång tid det tar din förestående klicka för att lösas med hjälp av konventionella metoder. Här är till framtiden, eller hur?

NC State Discovery finner optimala anslutningar 10.000 gånger snabbare ResNet administratörerna göra en dubbel ta ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 08:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NC State University | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar