onsdag 29 juni 2011

OnLive VD avslöjar "helt ny metod" för trådlös, krediter Rearden för störta Shannons lag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"I förväg, ja - du har rätt, det är omöjligt, men ändå, vi har tio radioapparater alla arbetar på samma frekvens, allt på Shannon limit ... och det finns inga störningar.." Du får inte fullt Grok betydelsen av detta uttalande, men alla djupt involverade i att lösa den trådlösa bandbredden krisen är troligen dropjawed. För lite bakgrund, det finns en upplevd gräns i trådlösa känd som Shannons lag, som till stor del förklarar varför ingen kan titta på ett YouTube-klipp på sin EVO vid Michigan Stadium. Av någon anledning har det antagits att denna lag i grunden var okrossbar, men det ser ut som om en osannolik medlem i samhället kan ha precis överskred förväntningarna. OnLive vd Steve Perlman avslöjade nyligen ett genombrott från Rearden företag - kort sagt, de har listat ut en lösning, och testa, det gör saker som "att ta bort döda zoner" helt och hållet. Hans bild visas under en presentation på Columbia, konstaterar att konsekvenserna här är "djupa", och vi kunde inte vara mer överens. Gör dig själv en gedigen och slog spela i videon nedan pausen - vi har snabbt vidarebefordras till där det här avsnittet börjar.

Fortsätt läsa OnLive vd avslöjar "helt ny metod" för trådlös, krediter Rearden för störta Shannons lag

OnLive VD avslöjar "helt ny metod" för trådlös, krediter Rearden för störta Shannons lag publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OnLive Spot | källa YouTube (Columbia SEAS) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar