onsdag 29 juni 2011

Porsche ACC InnoDrive hanterar alla pedalerna, tar ledningen ur foten

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/porsche-acc-innodrive-handles-all-the-pedals-takes-the-lead-out/:
Porsche ACC InnoDrive sköter pedalerna själv, tar ledningen ur foten
När vi tog en djupare inblick i den teknik som gör en Porsche en Porsche , upplevde vi hals-knäppa acceleration och gäspa-inducerande antispinnsystem, men aldrig fick vi en känsla av att bilen faktiskt körde själv. Det kan ändras snart, Autoblog fånga nycklarna till en Porsche Panamera S testa mule utrustad med något som kallas ACC InnoDrive. ACC står för Adaptive Cruise Control, medan InnoDrive står för (vänta på det) Innovativa Drive. Det är i grunden farthållare med en hjärna med en helt kartlagda vägen och veta inte bara hur allvarligt kommande svängar utan även förändringar höjd och postat hastighetsgränser. Med andra ord: det siffror på hur snabbt det ska gå till och med stannar när det borde, så att du går hela sträckan utan att behöva ansöka dagdrivare att trampa - förutsatt att inga korsningar. Porsche är inte att säga när vi kan se denna teknik kommer till ett dyrt dyrt alternativ paketet nära dig, men försäkrar oss sina bilar aldrig helt köra själva: "Vi kommer inte att beröra styrningen, lita på att praktiska aspekten är nyckeln till. Porsche erfarenhet. "

Porsche ACC InnoDrive hanterar alla pedalerna, tar ledningen ur foten ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 08:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar