onsdag 29 juni 2011

Intryck från Uncharted 3: Drakes Deception är öppen beta

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

För dem som hoppas att smaka lite av Sonys kommande Uncharted 3: Drakes Deception har utvecklaren Naughty Dog kom med din fix. Studion har släppt en publik beta på PlayStation Network, vilket gör att PlayStation Plus abonnenter och ägare av inFamous 2 till haffa en tidig titt på spelets multiplayer-komponent. Men är det värt din tid att dyka in i denna begränsade, grov nätet betatest?

Att vara ett fan av förra postens online-erbjudanden, jag var spännande att se vad Naughty Dog laget skulle ta med till bordet den här gången. Till denna dag tror jag fortfarande att Uncharted 2: Among Thieves är en av de bästa online-upplevelser som finns på PlayStation 3. Spelets kärna mekanik översätts väl till konkurrenskraftiga arenan, erbjuda incitament för spelare att sakta ner och överlista sina motståndare med välplacerade locket och hemlighållande. Lyckligtvis är denna typ av multiplayer-affären återskapas troget i Drakes bedrägeri.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar