onsdag 29 juni 2011

RFID-taggar kan du dela med vattenpark bilder på Facebook utan att lämna badringar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/rfid-tags-let-you-share-waterpark-photos-on-facebook-without-lea/:
Se den här lyckliga paret? De är leende eftersom de är förälskade, de är på en vattenpark, och de har inte kontrakterade E. coli ännu. De skulle också kunna skrattande med vetskapen om att alla 700 av deras närmaste vänner på Facebook snart kommer se dem canoodling i en konstgjord lagun, tack vare ett konstigt nytt foto-sharing program från Great Wolf Resorts. Från och med nu kommer besökare till Great Wolf Grand Mound lodge automatiskt kunna lägga upp sina semesterbilder på Facebook, med bara en RFID -utrustad armband . Allt de behöver göra är att registrera sina konton vid incheckningen, slå på sina band och bege dig till någon av fem kiosker stationerade i hela orten, där de kan utgöra för bilder som kommer omedelbart upp till sina väggar (tillsammans med bildtexter) . Omedelbart de-taggning själv, förblir dock en unik manuell uppgift. Wade förbi paus för hela PR.

Fortsätt läsa RFID-taggar du kan dela vattenpark bilder på Facebook utan att lämna badringar

RFID-taggar kan du dela med vattenpark bilder på Facebook utan att lämna badringar ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 09:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar