onsdag 29 juni 2011

World of Warcraft är nu fri fram till nivå 20, core spel prisfall

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Gh2v38pJBZ0/world-of-warcraft-is-now-free-until-level-20-core-games-drop-in-price.ars:

Kommer du ihåg när DARE officerare skulle varna dig mot det onda knarklangare som skulle ge dig den första träffen för fri för att få dig beroende? Tja, tänk på Blizzard som en given som sträcker sig som erbjuder sig att de första 20 träffar. Från och med nu har World of Warcraft blir gratis att spela tills du träffar nivå 20.

"Vi har tagit bort den tidigare 10 - och 14-dagars provversion restriktioner tid, och spelare som är intresserade av att testa World of Warcraft kan nu spela bas spelet gratis upp till maximalt karaktär nivå 20, inklusive Draenei och Blood Elf karaktärer, allt de behöver är ett Battle.net konto och en Internet-anslutning ", Blizzard förklarade i ett uttalande. Om du körde genom en tidigare 14-dagars testversion kan du gå tillbaka till din karaktär och fortsätta att spela från den punkt du lämnade spelet om du vill, men nivån locket sätts till 20.

Efter det? Blizzard har några billiga sätt att få dig in i spelet.

... Spelare kommer att kunna få både den ursprungliga World of Warcraft och spelets första expansion set, The Burning Crusade, för endast $ 19,99 som en del av det nya digitala Battle Chest finns nu i online Blizzard Store. Dessutom, alla som äger den ursprungliga World of Warcraft, oavsett när de köpte spelet kommer automatiskt att få tillgång till allt innehåll och funktioner från The Burning Crusade expansionen utan extra kostnad.

Du kommer att se detta oftare som företag hitta sätt att sälja dig innehåll genom spel, med titeln som en plattform istället för en produkt. Valve har nyligen flyttat Team Fortress 2 i en värld av free-to-play , och även fightingspel blir aggressiv efter lanseringen monetarisering-även i det fallet fanns det ingen nedgång i priset för spelet.

Ljudet i kommentarerna: är du nu mer benägna att spela World of Warcraft, eller åtminstone försöka?

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar