onsdag 29 juni 2011

Nokia 700 "Zeta" fångad i spyshots, redo att ge mobila makeovers

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/nokia-700-zeta-caught-in-spyshots-ready-to-give-mobile-makeov/:
Medan vi är upptagna återhämtar sig från en nyligen överdos av Nokia ögongodis , hemliga agenter arbetar hårt jaga mer visuell godhet för oss att snegla på. Dessa bilder ovan är av Nokia 700 "Zeta", som verkar vara en ersättare till C6-01. Bilderna visar det körs på Symbian Belle - Annas efterträdare - och packad med en 5 megapixel kamera, LED-blixt, och NFC stöd . Källan anger Zeta kommer att inrymma en 1 GHz processor och 3,2-tums nHD AMOLED skärm, väger ett smidge över 80g och åtgärder ute på 10mm tjock. Märkligt nog grävde vi upp en läckt ögonblicksbild av Zetas spec ark hävdar att det kommer att bli den "tunnaste smartphone någonsin," som på 10 mm inte är någonstans nära tjäna denna titel.

Även om inga andra telefoner var avbildad, har väckt spec ark (visas nedan) uppmärksamhet på tre andra Symbian erbjudanden om färdplanen: Nokia 701 Helen har den bästa specifikationer av gäng med 8-megapixelkamera och 3,5-tums ClearBlack skärm, det finns till Nokia 600 Cindy med NFC, 5 megapixel shooter, och 3,2-tums AMOLED, också har vi sett sannolikt Nokia 500 Ödet redan läckt som i N5 . Det finns ingen indikation om när (eller om) vi kan förvänta oss någon av dessa telefoner att slå marknaden, men det ser ut som Mr Elop satsar på att behålla sitt löfte . Fler bilder efter pausen.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Nokia 700 "Zeta" fångad i spyshots, redo att ge mobila makeovers

Nokia 700 "Zeta" fångad i spyshots, redo att ge mobila makeovers ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 09:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reg Hardware | källa GSM Arena , Flashfly | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar