fredag 8 juli 2011

ASUS förseningar Eee Pad Slider, sträcker den definition av "snart"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/asus-delays-eee-pad-slider-stretches-the-definition-of-soon/:
Toshiba förseningar Eee Pad Slider, sträcker den definition av "snart"
Det lovade Kan avge för Eee Pad Slider skiftat till en något mer tvetydig " snart "lite över en månad sedan, och nu är vi ledsna för att rapportera det rör sig längre bak fortfarande. ASUS har en uppdatering av sin brittiska Facebook-profil som visar att QWERTYfied tablet nu kommer att sjöfarten finns det någon gång i höst, tar denna extra tid för att kasta upp några undersökningar och bättre "förstå vad som är viktigt för våra kunder." Det låter farligt nära bolagets fötterna bli lite kallt som det förbereder att lansera de mest intressanta utformade Honeycomb platta vi har ännu inte sett, men kanske om alla lämnar en del uppmuntrande kommentarer vi kan få detta motvillig brud ut ur limousinen och ner gången, redan.

ASUS förseningar Eee Pad Slider, sträcker den definition av "snart" ursprungligen visades på Engadget fre, juli 8, 2011 07:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa ASUS UK (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar