fredag 8 juli 2011

YouTube Cosmic Panda experimentera tillägger mörkare UI, massor av spott och polera

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/youtube-cosmic-panda-experiment-adds-darker-ui-lots-of-spit-and/:
YouTube Cosmic Panda
Det är en mer rundad och sport lite mer krom än Googles senaste redesign ansträngningar , men den nya YouTube-Kosmiska Panda experiment också gör den mörkare gränssnittselement och polerad känslan av Google + till videodelningsvyn tjänsten. Detta är mycket mer än ett nytt lager färg dock, navigera på webbplatsen är en mycket mer interaktiv upplevelse nu och du kan fortsätta att titta på videor som du söker och bläddra - förutsatt att du använder Chrome. Kanal sidor har också omarbetats helt med stora bilder för varje video, flera mallar layout och enklare att använda anpassningsmöjligheter. Spellistor har också moderniserats och nu står för mer än ett flyktigt likhet med Leanback . Det enda som saknas just nu är integration med Google + och den nya navigeringsfältet, men vi är säkra på att dessa funktioner kommer att läggas till slut (och om de inte är, då Goog har verkligen tappat bollen). Du kan välja in nu efter rubrik till källan länk.

[Tack till alla som skickade detta i]

YouTube Cosmic Panda experimentera tillägger mörkare UI, massor av spott och polska publicerades ursprungligen på Engadget fre, 8 juli 2011 02:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa YouTube | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar