fredag 8 juli 2011

Ultrawideband tech kan ansluta din kropp till läkare, ta Tricorders till mainstream

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/ultrawideband-tech-could-connect-your-body-to-doctors-bring-tri/:
Den akademiska papper "experimentell karakterisering av en UWB kanal för nätverk Body Area" inte kommer att förändra ditt mentala tillstånd, men det beror på akademiska uppsatser är sällan heter "OMG. Tricorders ! ". Ett team av forskare vid Oregon State University har undersökt ultrawideband tech för att se om det kan överföra den enorma belastning av data som krävs för att övervaka en mänsklig kropp. Föreställ dig det, din puls följs upp din klocka, smarta bandage granska din blodet insulin och feedback-byxor mäta dina muskler svar, alla ses online av läkare. Tyvärr kan du inte rusa till närmaste sjukhus och kräver att bli fast med några X Prize - vinnande kit - det finns ett par hinder att övervinna innan du kan mer effektivt skicka dina kroppsliga funktioner till Twitter. Överföring måste vara line-of-sight och energibehovet är för stort för en handhållen enhet. Fortfarande, med tanke på hur sofistikerade nätverk teknik kommer att vara när den är fulländad, bli inte förvånad om civilisationen står stilla när Quake finns anpassat för din tinningloben.

Ultrawideband tech kan ansluta din kropp till läkare, ta Tricorders till mainstream ursprungligen visades på Engadget fre, juli 8, 2011 00:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Information Week | källa Hindawi | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar