fredag 8 juli 2011

Instagram + färg = Instacolor

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KtbC3db8k5A/:

Om fotodelning apps Instagram och färg skulle para sig och få barn, skulle det se ut sannolikt ungefär som Instacolor app från tinkerer Rakshith Krishnappa .

I grund och botten syftar app för att hjälpa Instragram användare att upptäcka andra användare i deras grannskap, och kan du visa foton postat av människor runt omkring dig i realtid.

App kan laddas ner från App Store nu och kostar $ 0.99.

Ända sedan Färg lanserade sin app fotodelning , den $ 41.000.000 har start haft en tuff tid . Grundare Peter Pham vänster , eller fick sparken, enligt vd Bill Nguyen, som också berättade för New York Times att bolaget går tillbaka till ritbordet .

Deras största utmaning just nu: ingen verkar använda appen .

Instagram, under tiden, är på en rulle. De är på väl över 5 miljoner användare nu och cirka 100 miljoner bilder har delats med app hittills.

Tidigare i år Instagram debuterade i realtid API för att låta tredjepartsutvecklare att bygga saker som Instacolor, som tar både idéer och morfar dem till en app (men använder Instagram som grund). Krishnappa även byggt Gramfeed , ett webbgränssnitt för Instagram, förresten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar