fredag 8 juli 2011

AT & T lanserar USBConnect Force 4G USB-modem, erbjuder det för zilch på kontrakt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Det är bäst att vara jäkla säker på AT & T: s uppgifter service är fast i halsen i skogen innan språnget, men om du har lyckats överleva denna långa sans en USB WWAN-dongel ... Tja, här är din chans att växamycket mer kopplad till din inkorg. Ma Bell har just utfärdat sin senaste USB-modem, det USBConnect Force 4G. Prissatt till ett rent delicious $ 0,00 med en två-års kontrakt (eller $ 89,99 rakt upp), stöder Huawei-built stick transportörens "4G" (läs: HSPA + ) tjänster och erbjuder en microSD-kortplats för bra åtgärd. Intressant, AT & T: s tillåter användare att köpa detta med betalas i efterhand och förutbetalda alternativ, och naturligtvis dataroaming är tillgänglig i över 200 nationer för dem som galen nog att betala för det . Om du ska betalas i efterhand, får du 5 GB data för $ 50 / månad, medan förutbetalda köpare kan välja 100 MB för $ 15 (dag-paketet), 300 MB för $ 30 (veckovis paketet) eller 1 GB för $ 50 (mån-paketet). Det kommer att fungera med både Mac och PC, och bör på butikshyllorna i juli 17.

Fortsätt läsa AT & T lanserar USBConnect Force 4G USB-modem, erbjuder det för zilch på kontrakt

AT & T lanserar USBConnect Force 4G USB-modem, erbjuder det för zilch på kontrakt ursprungligen visades på Engadget ons, 8 jul 2011 13:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar