fredag 8 juli 2011

Kickanotch Höjer $ 500,000 för Dess mobil marknadsföring och App Monetarisering Plattform

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QK2Tnie4gYA/:

Kickanotch Mobile , en mobil marknadsföring start baserad i utkanten av Kansas City, meddelade idag att man har tagit upp $ 500.000 i såddfinansiering. Den runda leddes av sex företagsänglar och "incitament av" Kansas teknik företag Corporation , ett privat / offentligt partnerskap som skapats av delstaten Kansas för att främja teknikbaserade ekonomisk utveckling och stödja lokalt entreprenörskap. Den start planerar att använda denna infusion av kapital för att fortsätta expandera sin moln-baserade teknik och tjänster, liksom dess mobila plattform, och för att ramp upp anställa ansträngningar.

Kickanotch, tidigare känd som pronto! Mobile lanserade sin mobilen och mobila marknadsföringstjänster plattform i maj för att erbjuda TV-bolag, radiostationer, förlag och företag ett sätt att öka varumärket uppmärksamhet och bättre utnyttja mobila intäkter kanaler och konsumenternas möjligheter till engagemang. Startprocessen arbetar med medieföretag och små till medelstora företag att utforma en egen mobil strategi, hjälpa företag i utformningen och genomförandet av mobila applikationer och funktioner som möjligt för dem att göra kundanpassade (och engagerande) reklamkampanjer och mobila applikationer.

Mer specifikt låter Kickanotch sina företagskunder att optimera och hantera webbannonser, samt öka deras mobil närvaro och användarupplevelse med dagliga hantera varningar, social media integration, QR-koder, SMS och e-postmarknadsföring, analyser och lead generation.

Eftersom mobil annonsering växer som en löpeld och väntas slå 20 miljarder dollar i intäkter år 2015 , syftar Kickanotch att inte enbart hjälpa företag utforma en bra mobil app, men också ge dem verktyg för att tjäna pengar och skapa en beroendeframkallande mobil upplevelse för sina kunder . I huvudsak vill start för att erbjuda företag en nyckelfärdig mobil monetarisering lösning samt en mobil marknadschef. Dess "Plattform Mobile Manager" är utformad för att göra just det. Molnet-baserad programvara tillåter startups och företag att hantera annonser, SMS och e-post reklam och kuponger - allt från en enda instrumentpanel.

Naturligtvis har den uppstått gott om konkurrens i den mobila reklamplatser, men dess lösning har redan gjort mer än 50 sändning, publicering och företagens varumärken in i fållan på bara några månader, så det finns gott om utrymme för optimism. Det är härligt att se Kansas stödja och växande lokala teknikföretag. Det är bara bra politik.

För mer, kolla in sajten här och möta Kickanotch laget här .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar