fredag 8 juli 2011

Google + rekommenderar att företagen håller tillbaka för nu, säger nuvarande erbjudande är konsumentinriktad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/07/google-recommends-that-businesses-hold-back-for-now-says-curre/:
Så, Johnson & Johnson - du är en manlig, eller hur? Om du har provat looping ditt företag i Google + kanske du har märkt att det inte precis är setup för det just nu. I fall du inte har dock Goog egen kristna Oestlien lite av Intel han vill att du ska veta. För nu, Google + är en konsumentinriktad affär, men han sa att det finns ett team av ingenjörer sliter på "en fantastisk Google + upplevelse för företag." När det gäller funktioner? Mammas ordet, egentligen, men vi får veta att det kommer "vida överstiga konsumenten profil i termer av dess nytta för företag." Bolagets ber om tålamod medan den sista touchen görs, och Google kommer att bli att testa vattnet med några marknadsföringspartners under de närmaste månaderna. Vad gäller när din egen LLC kan dra nytta? "Senare i år."

Fortsätt läsa Google + rekommenderar att företagen håller tillbaka för nu, säger nuvarande erbjudande är konsumentinriktad

Google + rekommenderar att företagen håller tillbaka för nu, säger nuvarande erbjudande är konsumentinriktad ursprungligen visades på Engadget den tor, juli 7, 2011 23:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mashable | källa Google + | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar