fredag 8 juli 2011

LightSquared skapar landsbygden Amerika intitiative, lovar att vara mer hjälp än hinder

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/07/lightsquared-creates-rural-america-intitiative-promises-to-be-m/:
Med GPS-interferens problem nu löst , LightSquared är att gå tillbaka till gården för att lugna landsbygden Amerika det innebär någon skada. Grossist som endast 4G LTE-tjänst som redan registrerat sig en uppsjö av partners är att vända sig till senatorn Byron Dorgan och Reps George Nethercutt och Charlie Stenholm att övervaka sina nyskapade Empower landsbygden Amerika Initiative. Planen kräver övervakning av tjänstens idylliska driftsättning, lovande sin filter tech kommer att hålla GPS-beroende precisionsjordbruk på punkt och bekämpningsmedel bort från ditt land hem. Också enligt det föreslagna riktlinjer finns planer på att hjälpa akut första responders med nätverksåtkomst vid befintliga kommunikationssystem blir utslagen. Det är en tröstande klapp på rustika ryggen som ska stötta upp "bredband adoption gap" frågor som för närvarande plågar områden med dålig täckning. Men medan det kan se ut som bonden och teknikern kan vara vänner, vi har en smygande misstanke finns det mer egennyttiga motiv på spel här. Hit paus för LightSquared är pastorally ge PR.

Fortsätt läsa LightSquared skapar landsbygden Amerika intitiative, lovar att vara mer hjälp än hinder

LightSquared skapar landsbygden Amerika intitiative, lovar att vara mer hjälp än hinder ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 Jul 2011 22:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar