fredag 8 juli 2011

ISPs överens om upphovsrätt Alert System, planerar att anmäla dig till döden för piratkopiering överträdelser

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/isps-agree-on-copyright-alert-system-plan-to-notify-you-to-dea/:
För lite, för sent, vi är rädda. För det senaste decenniet eller så, har RIAA (bland annat) tillbringade varje vaken timme räkna ut hur man bäst stämma och skrämma alla Internet-anslutna mänskligt att även vågar tänka på en olaglig nedladdning. Nu som sagt praktiken har misslyckats, är det tillgripa äntligen till något vettigt. Det företag meddelade idag att AT & T, Verizon, Comcast, Time Warner Cable och cablevision har gått samman med RIAA och MPAA i syfte att komma överens om en sex-stegs system för anmälan som elektroniskt ska varna Internet-användare när deras konto används för otillbörligt nedladdning . Det är faktiskt inte så mycket annorlunda än de system som har funnits på plats vid Suddenlink för vad som känns som eoner, men åtminstone detta skapar ett standardprotokoll som hela partiet kan ansluta sig till. Åh, och innan ni frågar - under inga omständigheter kommer någon av dessa meddelanden resultera i uppsägning av din bredbandsanslutning. Det finns inget sätt en ISP skulle gå med på något sådant, ja, de har inte här. Hela nedgångna kan grävde i nedan, men det är värt att notera att inget extra "tittar på" förfaranden sätts på plats, din ISP kommer bara att släppa dig en linje om ett innehåll overlord ber dem till. Goda tider, eller?

Fortsätt läsa ISPs överens om upphovsrätt Alert System, planerar att anmäla dig till döden för piratkopiering överträdelser

ISPs överens om upphovsrätt Alert System, planerar att anmäla dig till döds för piratkopiering överträdelser ursprungligen visades på Engadget fre, juli 8, 2011 09:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Huffington Post | källa Reuters , RIAA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar