fredag 8 juli 2011

T-Mobiles myTouch 4G Slide visar upp sin kamera kotletter (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:

Vi har känt sedan det senaste tillkännagivandet av att T-Mobiles myTouch 4G Slide kommer att vara en mobil fotografens förtjusning och nu får vi se kameran UI i aktion på video. Som en snabb påminnelse, bäraren kommande Gingerbread är smartphone från HTC och funktioner Sense 3,0, ett utdragbart QWERTY-tangentbord, en dual-core 1.2GHz Snapdragon processor, en 3,7-tums WVGA Super LCD-display, HSPA + anslutningen på AWS spektrumet , och ett trick 8 megapixel shooter. Den f2.2 vidvinkelobjektiv kombineras med ett svagt ljus kan sensor och en dubbel LED-blixt, men det är kameran programvara som verkligen skiner. Som på Sensation , hittar du stöd för 1080p HD-videoinspelning, men myTouch 4G Slide tillägger flera scener, noll slutarfördröjning teknik, kontinuerlig autofokus, HDR stillbilder fånga, plus panorama och brast lägen, tillsammans med en dedikerad två steg slutare nyckel. Även om vi tvivlar det kommer att avsätta Nokias N8 i tid av rå bildkvalitet, vi ser fram emot att sätta HTC: s senaste funktionsspäckade skytt genom sitt steg när handenheten debuterar här månaden för $ 199 på kontrakt.

T-Mobiles myTouch 4G Slide visar upp sin kamera kotletter (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 8 juli, 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneArena , TmoNews | källa YouTube | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar