fredag 8 juli 2011

LG snedstreck försäljningsmål, kämpar i smartphone marknaden

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/lg-slashes-sales-targets-struggling-in-the-smartphone-market/:
LG Logo LG har haft en tuff taget om det nyligen. Dess telefoner har inte precis bländade granskare , och även de som gör imponera visar sig ha stora buggar som skickar kunder som kör till andra tillverkare. Inför sin kamp för att hänga med i Joneses har företaget sänkt sina säljmål för 2011 från 30 miljoner smartphones till 24 miljoner och den totala levererade mobiltelefoner från 150 miljoner till 114. Under första halvåret LG sålde drygt 10 miljoner smartphones - i jämförelse, sätta Samsung uppskattningsvis 19 miljoner sådana apparater i händerna på konsumenterna i Q2 ensam. Trots att publicera sin femte raka kvartal förlust finns det anledning till optimism - de förlorar blir mindre och, om den någonsin blir The Kinks utarbetas med G2x , kommer det få en allvarlig konkurrent till din high-end Android dollar.

LG snedstreck försäljningsmål, kämpar i smartphone marknaden publicerades ursprungligen på Engadget ons, 8 jul 2011 01:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Electronista , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar