fredag 1 juli 2011

AT & T för att aktivera BlackBerry Bridge stöd före solnedgången

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/01/atandt-to-enable-blackberry-bridge-support-before-sundown/:
De flesta tablets fungera alldeles utmärkt på egen hand, men RIM: s Blackberry Playbook infört en unik, men begränsande gränssnitt som begränsar Bluetooth tjudra till en lika-märkt telefon. Denna funktion, kallad BlackBerry Bridge , låter din tablet kombitrafik på en telefon 3G dataanslutning också ge tillgång till nyttoprogram som email och kalender, som fortfarande är annars inte tillgängliga på Playbook. Tyvärr, detta alternativ inte har gjorts tillgängliga för AT & T användare, men det är på väg att ändras, eftersom funktionen kommer att läggas till App World idag. Medan bron sviten är helt gratis, vilket gör att AT & T 3G-anslutning kräver en månatlig tjudra plan för $ 45, vilket betyder att vem som helst hävdvunna i obegränsad data-funktionen kommer att behöva avgöra om det är värt hoppa. Bridge låter inte som din kopp te? Oroa dig inte - åtminstone du kan ta tröst i att veta att de dagar längtar efter infödda e-post är numrerade.

AT & T för att aktivera BlackBerry Bridge support före solnedgången ursprungligen visades på Engadget fre, juli 1, 2011 12:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AllthingsD | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar