fredag 1 juli 2011

PC Portal 2 får nya kartor genom gemenskapens tävling

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lCHTKUNf6T0/portal-2-pc-gets-new-maps-through-community-contest.ars:

Valves sommar Kartläggning Initiative-nivå designtävling för Portal 2 som såg över 280 entires-är nu klar, och tre vinnare har utsetts.

Med topplaceringen är en halvtimme lång kartan kallas Patentsökt , som beskrivs som en "nivå av mellanliggande svårt med fyra kamrar in i den förstörda anläggningar Aperture Science. Vissa pussel inslag är hårda ljusa ytor, missmod balkar, antenn tro plattor och utflykt trattar. " Med andra platsen var en karta som heter Infinifling , medan Edifice fick ett hedersomnämnande. Förutom att tillbedjan av portalen fans överallt fick vinnarna också en stor hög av Portal 2 växel från Think Geek.

Förutom de tre vinnarna, det finns också en gigantisk lista med runners-up som finns att ladda över på portalen kartläggning community site, ThinkingWithPortals . Kartorna är alla fria att ladda ner, men de kommer endast att vara tillgängligt för dem som spelar på datorn. För detaljerade instruktioner om hur man får de kartor igång, chef här .

Den första omgången av DLC för spelet, under tiden att komma till alla plattformar i sommar.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar