fredag 1 juli 2011

Windows Phone Marketplace befolkas nu av 25.000 apps, påskynda tillväxten

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/01/windows-phone-marketplace-now-populated-by-25-000-apps-speeding/:
Det är inte bara Apples App Store kliver förbi milstolpar idag har Microsofts Windows Phone Marketplace rundade också en anmärkningsvärd markering i sin utveckling. Närmare bestämt är det nu rapporteras ha passerat 25.000 apps med en brister plats spårning och gående i den, men den siffran är upp till debatt som de andra WP7 apps tracker fortfarande listar de totala på strax under 25k. Den viktigaste punkten är att WP7 ekosystemet växer, och snabbare än tidigare på det - det tog fram till slutet av mars för att samla 11.500 apps , en spännvidd på fem månader efter lanseringen , medan de sista 13.5k har kommit i livligare period på tre månader. Förutsatt denna acceleration fortsätter och det finns ingen anledning att förvänta sig det kommer att sakta ner med Mango vid horisonten, lovar Microsofts mobila operativsystem omstart vara i ganska konkurrenskraftiga formen i tid för sitt första år - en anmärkningsvärd bedrift med tanke på hur långt efter WinMo hade minskat. Kanske RIM kan använda detta som ett lärorikt exempel?

[Steve Ballmer Bild med tillstånd från Reuters ]

Windows Phone Marketplace nu befolkas av 25.000 apps, påskynda tillväxten publicerades ursprungligen på Engadget fre, 1 Jul 2011 09:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gadgetsteria , WinRumors | källa WindowsPhoneAppslist | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar