fredag 1 juli 2011

Skype 2 videochatt unofficialy aktiverat på Galaxy S II, Känsla och andra

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/01/skype-2-video-chat-unofficialy-enabled-on-the-galaxy-s-ii-sensa/:
Den senaste Skype uppdatering för Android är tillgänglig för alla, men det bara möjligt för videochatt på fyra specifika mobiltelefoner . Lyckligtvis har otåliga datorbyggare gått något sätt att korrigera denna djupa orättvisa, genom att skapa APKs som aktiverar videosamtal på andra telefoner också. Hittills har vi hört talas om framgångsrika portar på Samsung Galaxy S II och htc Sensation, Thunderbolt och EVO 4G. Om du har någon annan telefon med Android 2.3, kanske lite experimenterande med APK också vara värt mödan. Däremot försökte vi bara det på en Xperia Arc och fick inte särskilt långt: app sprang, men ansträngningarna för att kommunicera med en Xperia Neo resulterade i en enkel video, en låst liggande läge och massor av tafatthet. Låt oss veta om du klarar sig bättre - du hittar en Thunderbolt-specifika nedladdning på DroidLife källan länk, och en mer allmän APK på TechPetals.

[Tack, Rashid och JT]

Skype 2 videochatt unofficialy aktiverat på Galaxy S II, Känsla och andra ursprungligen visades på Engadget ons, 1 jul 2011 07:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DroidLife , TechPetals | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar