fredag 1 juli 2011

Facebook för att hålla Nyheter Event Nästa onsdag för "enorm" Launch

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ku5jIP782_M/:


Som vi hörde från Mark Zuckerberg här veckan, är Facebook avslöjar något "häftigt" nästa vecka. Och bjuda in till nyhetshändelse rullade precis in tryck inkorgar idag. Evenemanget kommer att hållas nästa onsdag klockan 10 i Facebooks Palo Alto kontor.

Reuters rapporterade igår att Zuckerberg berättade för reportrar på bolagets Seattle att Facebook planerar ett stort tillkännagivande för nästa vecka, skulle det vara "häftigt" och produkten skapades på Seattle kontoret.

Possibile produktlanseringar för nyhetshändelse kan företagets mycket efterlängtade iPad eller en ny mobil foto app . Vi vet säkert är att det inte kommer att Project spartanska, det HTML5-baserade app plattform som Facebook har jobbat på med en liten grupp av externa utvecklare i hemlighet i flera månader. Som min kollega MG Siegler skrev igår , Seattles Facebook kontor hus team med djupa band till mobil, så som kan vara en ledtråd om vad som kommer att tillkännages nästa vecka.

Så vi har ytterligare en liten bit till pusslet. Vi kommer att täcka lanseringen nästa vecka så se till att kolla tillbaka på onsdag, den 6 juli.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar