fredag 1 juli 2011

World of Fourcraft tar strid för kommuner att Foursquare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/01/world-of-fourcraft-brings-battle-of-the-boroughs-to-foursquare/:
World of Fourcraft
Det finns ett krig mot i New York City. Linjerna av lojalitet drogs tillbaka i 1898, och ända sedan dess har det varit kamp för staden överlägsenhet. Ett team av hackare har inlett detta län rivalitet i Internet ålder, vrida Big Apple till en gigantisk risk styrelse där incheckning ersätta tärningskast och arméer samlas på Foursquare . I World of Fourcraft användare lovar trohet till en viss lokal då, för att hedra sitt hemland, checka in för att överta kontrollen över områden från sina invånare och försvara sina egna revir från potentiella inkräktare. Hela projektet piskades upp förra helgen under en hackathon på New Yorks generalförsamling. Just nu det gör lite mer än stämmer incheckningar, men skaparna planerar att lägga till nya funktioner i framtiden. Nu, gå ut och kämpa för ditt kvarter, men som inte avviker för långt - i norr och öster om Boogie Down Bronx, och söder och väster om slummen i Shaolin, ligger The Waste Land.

World of Fourcraft tar strid för kommuner att Foursquare ursprungligen visades på Engadget fre, 1 juli 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink USA Today | källa World of Fourcraft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar