fredag 1 juli 2011

HTC EVO 3D revs visade tredimensionell magi (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/01/htc-evo-3d-torn-down-three-dimensional-magic-revealed-video/:
Så visar det sig att när du knäcka öppnar EVO 3D , inte pixie damm inte hälla ut i sak - en besvikelse, visst, men sådant är livet. Lyckligtvis finns det några intressanta saker att titta på, men som dual-core processor och, naturligtvis, de kameror som gör att du tar alla dessa grymma 3D-bilder av dina husdjur. Vill du se mer av magi? Vad sägs om en sju minuters nedkoppling video tagna med en kameramobil? Det är inte riktigt samma sätt som pro Utsändningsstatus vi är vana att se från folket på iFixit, men det finns en viss glädje i att titta på en kille upphetsat Riv upp sin nya leksak. För resten av er, vi rekommenderar inte att försöka här hemma - men om du gör det, definitivt ladda upp den på YouTube. Video efter pausen.

Fortsätt läsa HTC EVO 3D revs visade tredimensionell magi (video)

HTC EVO 3D revs visade tredimensionell magi (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 1 juli 2011 10:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Arena | källa XDA Developers | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar