fredag 1 juli 2011

Toyota Prius Projektets koncept cykel kan du växla med din hjärna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/01/toyota-prius-projects-concept-bike-lets-you-shift-gears-with-yo/:
Fick mind control på sinnet? Kolla in det nya konceptet cykel från Deeplocal - en Pittsburgh-baserad design hus som är att lägga till en neurologisk twist till konsten att cykla. Som en del av Toyota Prius Projekt nr 11, företaget utrustas sadelstolpen en Parlee PXP Aero väg cykel med en trådlös sändare, så att användarna kan fjärrstyra växla med en smartphone. Deeplocal designers läggs sedan en uppsättning av neuron sändare till en hjälm och omprogrammeras de PXP att kommunicera med dem - vilket betyder i teorin att förare kunde kontrollera cykelns växlar genom att bara tänka på det. Teori, är naturligtvis inte samma sak som praktik, men kanske konceptet kommer att bli verklighet om vi tänker riktigt hårt på det.

Toyota Prius Projektets koncept cykel kan du växla med ditt sinne ursprungligen visades på Engadget fre, 1 Jul 2011 09:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Toyota Prius Projekt | källa Prolly är inte nog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar