måndag 18 juli 2011

Det är officiellt: Motorola Titanium kommer till Sprint 24 juli kan mil-spec Eclair bli din för $ 150

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:

Motorola Titanium har verkligen gjort sig inte främmande för oss, som det officiellt tillkännagavs av Sprint hela vägen i maj . På den tiden fanns inga priser eller tillgänglighet datum känd, så vi var kvar till spekulation och läckt skärmdumpar - du vet, den vanliga rutinen efter nya enheter. Vi behöver inte vänta längre för den eftertraktade 411, men, som nu Network har meddelat 810G militär-spec Eclair smartphone kommer att landa på butikshyllorna den 24 juli och ding våra plånböcker en Benjamin och en halv - efter $ 100 post- i rabatten, alltså. Naturligtvis kan denna enhet inte vara för alla, men vi vet att det kan vara lockande för dem av er som bara njuta gungade ol 'Android runt ett par gånger för mycket.

Fortsätt läsa Det är officiellt: Motorola Titanium kommer till Sprint 24 juli kan mil-spec Eclair bli din för $ 150

Det är officiellt: Motorola Titanium kommer till Sprint 24 juli kan mil-spec Eclair bli din för $ 150 som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 14:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar