måndag 18 juli 2011

Sonos S3 / Play: 3 allt-i-ett högtalarsystem dyker upp på Amazon för $ 300, får ryckte efter brådska

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/sonos-s3-play-3-all-in-one-speaker-system-pops-up-at-amazon-fo/:
Sonos S3 / Play: 3 allt-i-ett högtalarsystem dyker upp på Amazon för $ 300, får ryckte efter brådska
Sonos har visat sig vara riktigt retas i sin hantering av Sonos S3 (eller är det Play: 3). Den trådlösa allt-i-ett högtalarsystem gjorde sitt första hemliga framträdande på FCC tidigare denna månad, men gav lite i vägen för detaljer, och nu är det dök upp i en (redan dragit) Amazon förbeställa sida. Denna senaste lyft av ridån har inte gett oss mycket mer att gå på, men åtminstone nu har vi ett pris - $ 300 - och bekräftelse på att högtalarsystemet verkligen gungar "en trio av förare och förstärkare", som vi tidigare spekulerats . Specifikt, den har en diskant, två mellanregister och en bas element ombord. Amazon listar systemet som PLAY3US1BLK, leder oss att tro att vi också rätt i att anta att S3 kommer att komma i traditionell svart och vitt. Från och med nu har vi inte något som bekräftar ett leveransdatum, men du kan satsa vi spränga det på ditt sätt när Sonos äntligen beslutar att ge upp detaljerna.

[Tack, Charlie]

Sonos S3 / Play: 3 allt-i-ett högtalarsystem dyker upp på Amazon för $ 300, får ryckte efter brådska ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 04:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar