måndag 18 juli 2011

Switched On: plågat bezel

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/switched-on-the-bedeviled-bezel/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Switched On , en kolumn om konsumenternas teknik.

En av de få homages att Palm Pre som betalas till Palm Pilot var gest området, en separat del av displayen ansiktet under skärmen används för swipes precis som piloten hade ett separat utrymme ägnas åt in Graffiti stroke. Tyvärr (som Graffiti innan det) var gest området ett av de minst intuitiva aspekter av Pre verksamhet, och HP har gått ifrån det som krävs för navigering element. På styrplattan har gesten området skrotats till förmån för en iPad-liknande botten-knappen.

Men HP har inte direkt ignoreras på ramens styrplattan. Användare kan fortfarande dra inkommande från ringen som ett alternativt sätt att uppfostra sina kortvyn. Ja, under 2011, verkar det som nästan alla har tagit en känga till på ramen runt Pekskärmen visar. Först RIM infördes inkommande bezel swipes som en central navigering element på Playbook för att aktivera menyer, uppfostra applikationer att lansera, och egen webOS-liknande app byta gränssnitt. Microsoft visade hur inkommande bezel swipes kommer att bli en del av navigering för pekskärmen enheter i Windows 8. Och MeeGo använder även inkommande bezel svepa som sin hörnsten användargränssnitt element på smartphones ...

Fortsätt läsa Switched On: plågat bezel

Switched On: plågat bezel ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 17:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar