måndag 18 juli 2011

Versetta iPadfall löfte form och mode, leverera något annat

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/versetta-ipad-cases-promise-form-and-fashion-deliver-something/:
Versetta iPadfall löfte form och mode, leverera något annat
När vi först fick nys om Versetta linje med iPad-toting toton, blev vi genast nyfiken. Handväskor och fall som ger form och mode säger du? Tja, tog vi det extra två sekunder för att bläddra förbi det pressmeddelande och fann - till vår förvåning - topp-a-boo väska presenterade ovan. Nu är Versetta tydligt tagit del friheter med det engelska språket här - sina väskor är mer Paris, Texas än Paris, Frankrike - men vi är ändå imponerade av ny metod för att stuva din iOS platta. Företagets driver två separata linjer för sina påsar - en för proffs och en för damer som lunch - som båda kan du komma åt din iPad, portar och allt, utan att ta ut den ur sitt fodral. Visst de är mer QVC än LV, men om du är i fälla dörrar, kan du ta en påse vid källan länken nedan. Fullständig PR efter pausen.

Fortsätt läsa Versetta iPadfall löfte form och mode, leverera något annat

Versetta iPadfall löfte form och mode, leverera något annat ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 05:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Versetta | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar