måndag 18 juli 2011

Spotify lag upp med Chevy att tillkännage invites, inte integration

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/spotify-teams-up-with-chevy-to-announce-invites-not-integration/:
Spotify lag upp med Chevy att tillkännage invites, inte integration
Väntar fortfarande på att Spotify bjuda in ? Om du är hip på att få några Chevy Sonic-färgade skräppost kan du haffa en biljett i inbjudan utlottningen: biltillverkaren nyligen förklarat sig Spotifys "exklusiva fordonsindustrin reklam partner." Vad är det här för dig? Chevrolet är att dela ut Spotify inbjudningar till de första 150 tusen människor för att begära information om den kommande Chevy Sonic. Fordonsindustrin Företaget fortsätter med att toot egen horn, skryter att blotta omnämnandet av sina bilar i otaliga länder och låtar sten kvalificerar det för partnerskap. Kan detta vara början på en vacker, strömma musik, vänskap? Vi skulle definitivt inte fnyser åt en generation av Spotify-aktiverade Chevys. Hit pausen för den officiella pressreleasen, och trolla fram några gissningar av dina egna.

Fortsätt läsa Spotify lag upp med Chevy att tillkännage invites, inte integration

Spotify lag upp med Chevy att annonsera inbjudningar, inte integration ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 18:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Chevrolet Sonic (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar