måndag 18 juli 2011

Flytta Köper Interactive Profil SocialBios Creation Tool

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_EjTYoWQAgU/:

Online fastighetsbolaget Flytta morse meddelade att det har förvärvat SocialBios , som beskrivs som en social sökning start trots sitt erbjudande påminner mig mer av tjänster som erbjuds av den lik av Follr , About.me och Flavors.me .

SocialBios ger grunden både individer och företag att skapa en enda socialt nav för deras online-profiler genom interaktiva "Om oss" sidor som möjligt för besökare att hitta gemensamma anslutningar på Facebook, LinkedIn, Twitter, Foursquare etc.

Villkor för affären har inte offentliggjorts.

För Flytta: förvärv av SocialBios mer tillgång till sociala tjänster den kan erbjuda fastigheter yrkesverksamma genom sina stora online-nätverk och marknadsplats.

I pressmeddelandet låter som något i stil med detta:

Flytta kommer att utnyttja den SocialBios plattform och talang för att utveckla produkter som sammanför människor med fastighetsmäklare bygger på gemensamma drag av deras on-och offline sociala nätverk.

Som en del av förvärvet har SocialBios grundare Ernie Graham och grundare Ira McMahon och Andrew Van Tassel gick laget produktutveckling på Flytta, där den förstnämnda kommer huvudet upp Flytta sociala produktstrategi och utvecklingsteam.

Graham kommer att arbeta med Flytta franchise och kunder mäklare att utveckla "sociala grafer strategier" som hjälper dem att underlätta fler anslutningar mellan sina agenter och mäklare med konsumenterna.

Den SocialBios kontoret och teamet kommer att vara baserad i Denver, Colorado, och dess webbplats, produkter och varumärken kvar i produktion och tillgängliga för fastighetsmäklare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar