måndag 18 juli 2011

Människa-härledda gelatin skonar boskap, förvirrar veganer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/human-derived-gelatin-spares-the-livestock-confuses-vegans/:
Veganer kommer att vara super-konflikt med denna. Forskare på Beijing University College of Life Science och teknik är banbrytande en fyrbent varelse vänliga metoden för att slänga ut 300.000 ton av gelatin som produceras varje år. Deras lösning: människor. Tja, inte i Soylent Green mening. Nej, tar processen i fråga här "mänskliga gelatin gener [och skär dem] till en stam av jäst [producera] gelatin med styrbara funktioner." Ljud aptitlig? Det kan, om du vill undvika tuggar ner på "Mad Cow" förgiftade gummy maskar på bio. Okej, så kanske dessa kinesiska vetenskapsmän signalerar den sensationella Red Alert lite för tidigt - det är bara för dåligt Charlton Heston är inte runt för att bevittna denna bit av life science imitera hans konst.

[Bild kredit via filmkritiker ]

Fortsätt läsa Människa-derived gelatin skonar boskap, förvirrar veganer

Människa-härledda gelatin skonar boskap, förvirrar veganer ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 10:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Journal of Agricultural and Food Chemistry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar