måndag 18 juli 2011

HTC: s Puccini tablet passerar genom FCC har AT & T skrivet över hela sig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/htcs-puccini-tablet-passes-through-the-fcc-has-atandt-written-al/:
Kom ihåg att HTC 10-tums Puccini tablet vi såg i maj? Det passerade bara genom FCC: s grindar med modellnumret PG09410 och från det ser ut, är på väg rakt mot AT & T: s nät. Det ryktas Honeycomb tablet idrottsliga erforderlig GSM 850, 1900 MHz frekvenser och 3G WCDMA 850 och 1900MHz band, men de verkliga Showstopper här är skiffer LTE-radioapparater. Med både AWS 4 och 17 band ombord, skulle det vara ett ganska säkert gissa att se denna lansering tillsammans med den orange-färgade transportörens LTE utbyggnad. Vi bör notera att FCC inte testet för EU-kompatibilitet, så du kan fortfarande se den här bad boy hit över Atlanten. Vad mer kan vi skymta från diagram i blått? Baserat på storleken av vad som verkar vara ett SIM-kortplats, hittade vi den här Android fliken mäter in på 10-tums märke. Dessutom kan du räkna med en dubbel högtalare set-up, men tyvärr inget 3D-kamera. Med ryktet juni lanseringen datum redan passerat, vi hoppas att detta kommer hit sensommaren.

HTC: s Puccini tablet passerar genom FCC har AT & T skrivet över hela sig ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 13:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar