måndag 18 juli 2011

Inhabitat Veckan i Green: soldriven Supertrees, tävlingsbilar väte och LED-dubbade skor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/inhabitats-week-in-green-solar-powered-supertrees-hydrogen-ra/:
Den heta sommarsolen utlöste flammande framsteg inom solenergi denna vecka som Inhabitat rapporterade att en skörd av otroliga soldrivna Supertrees grodda i Singapore är Gardens by the Bay vinterträdgården. Vi såg också designers flyta planer på en serie vackra sön samla näckros öar , och på tal om blommor, fick vi veta att forskarna avel köldtålig super bin som tål kvalster och sjukdomar. Skottland gjorde vågor och när den presenterade nästa generations Oyster 800 växt vågenergi, och Japans premiärminister signalerade en stor förändring som han kallade en fullständig avveckling av kärnkraften.

Flera städer tog några steg från bilen kultur denna vecka som en spansk stad som erbjuds invånarna livstid spårvagn passerar i utbyte mot sina bilar, och JetBlue lanserat en rad tvivelaktiga $ 4 flyg för att kompensera för nedläggningen av 405 motorvägen i Los Angeles. Vi tog också en titt på grön teknik lanserats av NASA: s snart utdöda rymdfärjan programmet och vi såg presentationen av världens första student-byggda vätgas racerbil .

I övriga nyheter, tittade vi in i framtiden av konsumentprodukter tech när vi räknade ner våra sex mest önskade gröna uppgraderingar för telefon 5 och vi såg Jawbone lansera en app-driven armband som främjar en sund livsstil. LED-tekniken lyser också upp våra liv som Philips rullas ut en vacker ny typ av självlysande tapeter och Chanel sparkad av sin senaste modevisning med en rad av LED dubbade-skor . Sist men inte minst, såg vi en uppsättning av magnetiska byggstenar som hjälper honduranska familjer, och den här veckan gadget expert och Engadget grundare Peter Rojas stängt våra Ställ en Tech Geek kolumn med en titt på sex bra sätt att ladda dina prylar med förnybar energi . Om du törstar efter mer, missa inte Peters inlägg om finjustera din bärbara dator för att spara energi , besegra dränera vampyr energi och återvinning din gamla kablar och laddare !

Inhabitat Veckan i Green: soldriven Supertrees, tävlingsbilar väte och LED-dubbade skor originall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar