lördag 3 september 2011

Archos 80 G9 och 101 G9 hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/02/archos-80-g9-and-101-g9-hands-on-video/:
Så, så många tablets denna vecka på IFA. Archos är par Honeycomb skiffer kanske inte har samlat samma slags spänning som, säg gårdagens Samsung Galaxy tab 7,7 eller Toshiba AT200 , men det finns en hel del intressanta saker på gång med 80 G9 och 101 G9 . Ur en estetisk synvinkel, dessa är ganska snygg enheter (80 och 101 ser i stort sett densamma, med undantag för skillnaden i fotavtryck och skärmstorlek), men de är inte riktigt på samma nivå som de två nämnda tablets, i termer av bygga. Bland annat är de lite på chunky sidan och har ganska stora ramar.

Liksom dessa enheter, G9 tablets köra Android 3.2, men en avgjort mindre flås upp version än Samsung enhet. Och deras 1,5 GHz processor säkerställer att de kan hantera OS med lätthet. Archos är tablets har också några knep upp deras kollektiva ärm. Vänd enheterna över, och du hittar ett cykelställ på ena sidan och en plats på annat än öppnar upp för att avslöja en USB-port avsedd för företagets egenutvecklade 3G-pinne.

Också ganska häftigt är förmågan att konfigurera sina hårddiskar på upp till 250GB - en ganska svindlande summa i tablet världen. Vi fick tillbringa några hands-on tid med båda - kolla in en video efter rasten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar