lördag 3 september 2011

Vecka i Apple: ursprungliga Apple TV hackar, Final Cut Studio återkomst, och mer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Veckans topp Apple-nyheter på Ars berörde medias "ansvar" för att diskutera homosexuella män och kvinnor i teknik, några knep du kan använda din gamla Apple TV, jailbreak utvecklare "Comex" poängsättning en praktikplats på Apple, nya detaljer om iTunes Match och mycket mer. Om du behöver komma ikapp, vi har alla de bästa godbitar här:

Steg för steg: Kör nya Media Center-programvara på din ursprungliga Apple TV : Många första generationens Apple TV har dragit sig tillbaka till djupet av vardagsrummet garderoben nu, men du kan förlänga sina liv genom att "hacka" Apple TV med tredje part medier programvara som Boxee eller XBMC. Ars visar dig hur.

Har pressen har en etisk plikt att reda kraftfulla homofile i tech? : Mannen del kallar den mäktigaste personen i Tech är i centrum för en journalistisk debatt om social rättvisa, rapportering och etik. Det redaktionella hävdar att hans beslut att tiga om hans privatliv inte skapar ett moraliskt imperativ för journalister att bryta denna tystnad.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar