lördag 3 september 2011

Google förvärvar Digital kuponger / Incitament plattformen Networks Zave att bulk upp Commerce

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gkZlqPIAkUU/:
zavenetworks_groupshot

Sedan 2006 Zave Networks har arbetat med digitalisering kuponger och belöningar lojalitetsprogram med produkter som Zavers . Med anledning av smartphones har marknaden varit explodera. Idag tar Zave Networks deras sak att en mycket större potentiell publik: Google har just köpt dem.

När de har meddelat på sin webbplats : "När vi fick möjlighet att gå med Google, så kände vi att det var perfekt för vårt företag och en perfekt möjlighet att snabbt köra införande och användning av vår plattform till nästa nivå."

Säger en Google-talesman:

"Vi är glada att välkomna Zave Networks laget till Google. De har utvecklat en imponerande plattform för att ansluta konsumenter med kuponger, specialerbjudanden och program belöning för sina favoritföretag, och vi ser fram emot deras gå med i vår Commerce team. "

Vi hör att Zave kommer att fortsätta att erbjuda sina tjänster till konsumenter, återförsäljare och marknadsförare för nu. Men spela för Google här verkar vara att bulk upp sin handel och produkter Plånbok.

Villkor för affären är inte avslöjas.


Företag:
GOOGLE
Startdatum:
1998/07/09
IPO:
25/8/2004, NASDAQ: GOOG

Google erbjuder sökning och annonsering tjänster, som tillsammans syftar till att organisera och tjäna pengar på världens information. Förutom sin dominerande sökmotorn, erbjuder en uppsjö av ...

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar