lördag 3 september 2011

S-Walker Electric Transporter praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

I ett IFA galax långt långt borta bor den kinesiska paviljongen. Och på andra sidan av den yttre ringen av Kina Pavilion, begravd bland en uppsjö av ångfartyg, curling strykjärn och fästen TV, kan du snubbla på S-Walker - om du är lika sannolikt att missa det. Och vad skulle en S-Walker vara? Tja, om vi är noggranna, det är en "Speed-Walker, Sky-Walker, oavsett vad", enligt den tyska monter herre. Lukas skulle vara stolt. Mindre varelser kan känna igen den som en KIRF Segway , designad i Tyskland och handgjorda i Kina, bara bara tio dagar sedan. Dess största styrka ligger i pris - saken är den väntas detaljhandeln för € 2500 (ca $ 3550) någon gång i mitten av nästa år. Vi antar att detta ändå-till-vara-utsläppt elektriska transportören är här för att tjäna lagerarbetare, kurirer och miljontals studenter som varje dag drömmer om zoomning över campus ovanpå ett par av motoriserade hjul, men helt enkelt inte kunde motivera att spendera en Hela terminens undervisning på en Segway.

Vi spenderade ett par minuter ridning världens första (och enda) funktionell S-Walker runt den ganska folktomma International Hall, och även om mycket fortfarande är en prototyp, kände batteridriven grej Peppy nog och svarade korrekt på kommandon, gå framåt när vi lutade till fronten, och säkerhetskopiera när vi flyttade vikten till den bakre. Du styr riktning med en liten styret monterad joystick, snarare än genom att luta från sida till sida som du skulle på en Segway. Konstruktörerna begränsas hastigheten till 10 kilometer per timme för IFA demo, men produktionen modeller kommer att ökas till 30 km / t, och det är teoretiskt kan nå 100 km / t (men som sannolikt kommer att kräva vissa potentiellt olagliga dataintrång på din delen). Rulla på tidigare pausen för att se S-Walker i aktion. Och må kraften vara med dig.

Fortsätt läsa S-Walker Electric Transporter praktisk (video)

S-Walker Electric Transporter hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 3 sep 2011 10:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar