lördag 3 september 2011

Audi lanserar A2 elektriska konceptbil, använder laser för att garantera säkerheten för framtida människor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/02/audi-announces-a2-electric-concept-car-uses-lasers-to-ensure-sa/:
Lasrar göra allting bättre, inklusive (men inte begränsat till): mikrofoner , njurar och Audis elektriska A2 koncept. Denna senaste Distanskuddar använder en laserdiod som dimbaklykta, vilka projekt som en röd triangel på vägen för att låta andra bilister vet att du är där. Den tyska biltillverkaren har lurat ut resten av EV: s belysning samt genom att införa matris beam teknik med lysdioder och microreflectors - ger den hög upplösning, icke-bländande strålar och intelligent bakljus att förändring i intensitet baserat på väderförhållanden. Påstå andra state-of-the-art funktioner som gest kontroll i stället för nycklar, och bromsljus som lyser starkare ju hårdare du trycker, det låter som detta skulle vara en ganska söt rida - om den någonsin gör det till marknaden. Inga ord på andra, obetydliga detaljer (ya know, precis vad som faktiskt driver sak), men det finns mycket mer om bilens belysningssystem i PR efter pausen.

Fortsätt läsa Audi lanserar A2 elektriska konceptbil, använder laser för att garantera säkerheten för framtida människor

Audi lanserar A2 elektriska konceptbil, använder laser för att garantera säkerheten för framtida människor ursprungligen visades på Engadget fre, 2 september 2011 22:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar