lördag 3 september 2011

Grundare Arbetstider med Chris Dixon och Josh Kopelman: Madbrook Publishing

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Brian Snyder är grundare och VD för Madbrook Publishing , ett pedagogiskt / underhållning företag som publicerar Art Allt Butt. Snyder säger allt Butt Konstens uppgift är att "lära barnen att rita, alltid börjar med rumpan form" som är ett format som "verkligen engagerar barn. "

Efter det på scenen under TechCrunch Störa, New York kom Snyder till vår studio för en Arbetstider session med Hunch Chris Dixon och i första omgången Capitals Josh Kopelman.

Snyder frågade inledningsvis de två grundarna för råd om att göra sina pedagogiska innehållet Efter dela insikter, frågade Kopelman Snyder vilken typ av företag han ville bygga "device-agnostiker.", "En satsning backas företag" eller erbjuda sin "kassaflöde affärer?" två cent på venture världen, berättade Kopelman Snyder "ju mer du ses som en plattform, i förhållande till särskild innehåll jag tycker förbättrar din placering." erkänner att det finns framgångsrika innehåll baserat företag, kommit överens om Dixon med Kopelman och berättade Snyder "venture stil investerare är trötta på [innehåll baserat företag]. [Innehåll] är en slags fult ord i branschen eftersom det är slags hit driven. "

Kopelman avslutar med att berätta Snyder "Utmaningen är, om någon satsar de nu måste bestämma investerar vi i denna träff, investerar vi i Butt konst konceptet och om Butt konst fungerar bra, och om Butt konst misslyckas Betyder det att investering misslyckas? "I grund och botten" är jag investera i en titel eller är jag investera i ett bolag? "

Se till att kolla in tidigare episoder av timmar Grundare Office som har företagare från SchedIt , Lönsamt , Dispatch.io och Labs Servett .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar