måndag 19 september 2011

AT & T uppgift att prata med rivaler om försäljning av tillgångar i försök att rädda T-Mobile affär

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
Det är alldeles för tidigt att skriva den, naturligtvis, men AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile står inför några ganska betydande hinder som skulle kunna kasta en stor skiftnyckel i bolagens planer - inte minst som en process från US Department of Justice. Nu, enligt Blooomberg är AT & T talar aktivt för att ett antal mindre konkurrenter om att sälja en del av sina tillgångar (det vill säga "spektrum och abonnenter") i ett försök att rädda affären. Medan samtalen beskrivs som "preliminära", AT & T har enligt uppgift redan nått ut till MetroPCS, Leap Wireless, Dish Network, CenturyLink och även Sprint, även Bloomberg noterar att en sådan utförsäljning kan fortfarande inte tillräckligt för att behaga amerikanska justitiedepartementet. Som du kanske tror, ​​är alla dessa företag kvar mamma i frågan.

AT & T uppgift att prata med rivaler om försäljning av tillgångar i försök att rädda T-Mobile hantera publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar