måndag 19 september 2011

Netflix sliter plötsligt otillgänglig strömmande filmer från "sparat" uppfattning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/netflix-abruptly-yanks-unavailable-streaming-movies-from-saved/:
Netflix hemsida har plötsligt förändrats ( igen ) och avlägsna eventuellt köade Titta Direkt titlar som inte är tillgängliga ur sikte. Tidigare de kom in den sparade delen av kön, att hålla en plats full och ibland visar när filmen skulle vara licensierad för visning igen. Ett blogginlägg publiceras i efterhand föreslår inaktiva titlar på listan gjort saker komplicerade (men inte alltför komplicerat för DVD-kö, där den sparade listan fortsätter), och att även de är osynliga, de är inte raderas och kommer fortfarande att dyka upp igen när (om) en titel är tillgänglig för att strömma igen. Användare som kramar den 500-objektet gräns i deras kö har fortfarande de som spöke titlar tar upp en kortplats, även om vi får veta att kommer att fastställas inom de närmaste dagarna.

Om du vill se den igen bara för att gå över det eller kö dem på skiva, visar Hacking Netflix FeedFliks (en av våra favorit ledningen alternativ kö platser längs med InstantWatcher ) kan fortfarande visa din ut titlar - för nu. Bara lite råd för Netflix: Om du försöker att visa någon uppskattning för miljontals kunder du räknar med att stanna kvar genom Q3 trots högre priser och ett osäkert innehåll licensiering framtiden , vilket gör godtyckliga och oanmälda förändringar av hur vi tillgång till vår uppgifter är fel sätt att göra det. Som det nu är vi tvungna att undra om detta drag handlar mindre om att effektivisera och mer om att dölja hur mycket titlar som går offline nyligen eller inom en nära framtid.

Netflix abrupt sliter otillgänglig strömmande filmer från "räddade syn visades ursprungligen på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 19:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hacking Netflix | källa Netflix blogg , FeedFliks | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar